Vivat Academia Online
http://vaonline.nyme.hu/?cmd=displaystory&story_id=744&format=html&edition_id=26
"Befőttek" helyett Hallgatói Napok a BPK-án
Mészáros Roland Bence
III. évfolyamos szociálpedagógus hallgató
{storyphoto width="160" height="200" scaling="constrain" prepend="" format="" append="
\"%c\"

%c

 
 
"}
Szakítva a korábbi évek hagyományaival "Befőttek" (Benedek Elek Főiskola Tavaszi Találkozója Egyetemi Karokkal) helyett idén az "I. Hallgatói Napok" néven hívtunk életre egy kisebb rendezvényt április 23-24-én.

A Hallgatói Napok családias, piknik hangulatú, nappali programokkal tűzdelt kétnapos mulatság volt. Az első nap délutánján a csapatok számos játékos és sport feladatot oldottak meg. Az érdeklődők késő délutánra megtöltötték a kézilabda-pályán felállított sörpadokat, miután végigdrukkolták a tanár-diák röplabdameccset. Sötétedés után filmvetítéssel múlatták az időt hallgatóink, míg egy kisebb társaság a tűzrakó helynél szalonnasütéssel próbálta meg csillapítani éhségét. A programok aznap este 11-kor fejeződtek be.

A második napon ingyenebéddel hívtuk újra hadba a csapatokat és a lelkes drukkereket. A finom paprikáskrumpli után Kámaszutra-gyurmázás, Twister, sörkeresés és egyéb játékok tették izgalmassá a csapatok vetélkedését. Közben hallgatóink zenéltek: Dj. Stooge majd a The Tsunami játszott - mint előzenekar - a Flört zenekar esti koncertje előtt.

Este 8 óra után kezdett a Flört, akik - felmérve a hallgatók zenei ízlését - fergeteges utcabálhangulatot teremtettek. A buli hajnali 1 óra körül ért véget.

A tervezett programok közül - a rendelkezésre álló szűkös időkeret miatt - a diákdékán választás és a hallgatói fotópályázat sajnos elmaradt. Ez utóbbit egy későbbi projekt keretében szeretnénk megvalósítani.