Vivat Academia Online
http://vaonline.nyme.hu/?cmd=displaystory&story_id=767&format=html&edition_id=27
Kedves EBIHALBÓL BÉKÁVÁ avanzsált porontyaink!
Kassai Péter
{storyphoto width="160" height="200" scaling="constrain" prepend="" format="" append="
\"%c\"

%c

 
 
"}
Köszöntünk benneteket a NYME Benedek Elek Pedagógiai Karán

Ím elérkezett az idő, mikor a szülői házat elhagyva beléptek egy teljesen más világba: az egyetemi életbe. Más világ, mert nem kell másnapra készülni, mert szabadon mehetsz bulizni, mert azt eszel, amit megfőzöl magadnak, és mert elindulsz az önállóvá válás rögös útján. Más világ, mert ZH-át kell írnod, referálnod kell, és persze eljön a szemeszter vége, amikor kollokválhatsz és szigorlatozhatsz is. 

Más világ, mert új haverokat ismersz meg, mert új szerelmekbe esel (no meg gödrökbe, mint az a bizonyos ló), mert új oktatóid, professzoraid lesznek, és mert bejelölöd Sopront IWIW-városodnak.

Mindamellett, hogy természetesen sokat kell tanulni (bár nem tanulni, TUDNI kell!) és bizonyítani, azért sok jó és érdekes dolog vár rád: kapásból egy Békatáborba csöppensz, ismerősöket szerzel. Megismered Sopront, az egyetemet, a kart, a környező tájakat és a fontosabb vendéglátóipari 1ségeket.

Vár még rád itt konferencia, „szakest”, teaház, nyársalás és bográcsolás, őszi és téli szünet , hallgatói napok, ünnepek és megemlékezések.

Nem írunk le és mutatunk be mindent, hisz hallgatói éveid alatt (mely kinek több, kinek kevesebb) úgyis megismersz mindent és mindenkit.

Néhány képpel azért ízelítőt adunk az elkövetkezendő 3 évedről.

Kívánjuk, érezd úgy, hogy jól döntöttél, mikor minket választottál! Élj, tanulj, bulizz egyetemistaként!

Jó szerencsét!