Vivat Academia Online
http://vaonline.nyme.hu/?cmd=displaystory&story_id=815&format=html&edition_id=40
Gratulálunk a MÉK legújabb kitüntetettjeinek
Dr. Tenk Antal
professor emeritus
{storyphoto width="160" height="200" scaling="constrain" prepend="" format="" append="
\"%c\"

%c

 
 
"}

Mosonmagyaróvár város Önkormányzatának Képviselőtestülete 2009. augusztus 20-a alkalmából – post mortem – PRO URBE MOSONMAGYARÓVÁR kitüntető címet adományozott Dr. Czimber Gyulának, a kar volt professor emeritusanak kiemelkedő oktató, tudományos ismeretterjesztő, kutató és közéleti munkája, a város és az egyetem hazai és nemzetközi hírnevének gyarapításában betöltött szerepe, valamint nemzetközi, országos, megyei, városi, szakmai és civil szervezetek tisztségviselőjeként, tagjaként végzett tevékenysége elismeréseként. A díjat özvegye vette át Szabó Miklós polgármestertől.

A Magyar Köztársaság Elnöke 2009. augusztus 20-a alkalmából a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetést adományozta Dr. Nagy Frigyes nyugalmazott c. egyetemi tanárnak, volt földművelési miniszternek az agrárgazdaságban végzett több évtizedes, nemzetközileg is elismert munkásságáért, tudományos és oktatói tevékenységéért.

A Magyar Köztársaság Kormányának földművelési minisztere 2009. augusztus 20-a alkalmából Fleischmann Rudolf díjat adományozott Dr. Porpáczy Aladár professor emeritusnak a hazai növénynemesítés terén végzett munkája, szakirodalmi és innovációs tevékenysége elismeréséül.

A VIVAT ACADEMIA Szerkesztő Bizottsága és a kar valamennyi dolgozója nevében szívből gratulálunk!